بسم الله الرحمن الرحيم

نتائج البحث: 6236
ترتيب الآيةرقم السورةرقم الآيةالاية
50705691فسلام لك من أصحاب اليمين
Pra, ty të qoftë se selam prej të djathtëve (i thuhet).
50715692وأما إن كان من المكذبين الضالين
E në qoftë se është prej gënjeshtarëve të humbur,
50725693فنزل من حميم
Mirëseardhja e tyre është pritje me ujë të valë.
50735694وتصلية جحيم
Dhe djegie nga zjarri i Xhehennemit.
50745695إن هذا لهو حق اليقين
E s’ka dyshim se kjo është ajo e vërteta e sigurt.
50755696فسبح باسم ربك العظيم
Pra ti lartëso Zotin tënd të madhëruar
5076571بسم الله الرحمن الرحيم سبح لله ما في السماوات والأرض وهو العزيز الحكيم
All-llahun e lartësoi me adhurim ç’ka në qiej e në tokë dhe Ai është i gjithfuqishmi, i urti.
5077572له ملك السماوات والأرض يحيي ويميت وهو على كل شيء قدير
I Tij është pushteti në qiej e në tokë, Ai jep jetë dhe Ai jep vdekje dhe Ai ka fuqi për çdo send.
5078573هو الأول والآخر والظاهر والباطن وهو بكل شيء عليم
Ai është i pari që s’ka mbarim, i dukshmi dhe i padukshmi, dhe Ai është më i dijshmi për çdo gjë.
5079574هو الذي خلق السماوات والأرض في ستة أيام ثم استوى على العرش يعلم ما يلج في الأرض وما يخرج منها وما ينزل من السماء وما يعرج فيها وهو معكم أين ما كنتم والله بما تعملون بصير
Ai është që krijoi qiejt dhe tokën vetëm për gjashtë ditë, pastaj qëndroi mbi Arsh. Ai e di çka futet në tokë dhe çka del prej saj, çka zbret nga qielli dhe çka ngritet në të, dhe Ai është me ju kudo që të jeni, All-llahu është përcjellës i asaj që punoni.


0 ... 496.9 497.9 498.9 499.9 500.9 501.9 502.9 503.9 504.9 505.9 507.9 508.9 509.9 510.9 511.9 512.9 513.9 514.9 515.9 ... 623

إنتاج هذه المادة أخد: 0.02 ثانية


المغرب.كووم © ٢٠٠٩ - ١٤٣٠ © الحـمـد لله الـذي سـخـر لـنا هـذا :: وقف لله تعالى وصدقة جارية

235349893461320051921874488635865437524